Translate-Μετάφραση

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση για δημοσίευμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  της 9ης Μαΐου 2014 


Συνεχίζοντας την δημοσίευση ανακριβειών, για την δημιουργία κλίματος υπέρ του Γιάννη Ντόντη και του συνδυασμού του, σε σημερινή τους  ανάρτηση οι «Ειδήσεις για το Πωγώνι» τοπικό blog (;) με άγνωστο – ανώνυμο συντάκτη, αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Πολίτες του Πωγωνίου:
1.      Στην υπ’ αριθμ. 92/2014 από 3.5.4014 Ανακήρυξη, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ιωαννίνων  ανακήρυξε όλους τους συνδυασμούς χωρίς να αναφερθεί στην από 2.5.2014 Αναφορά του Δημητρίου Μ. Κανακάκη
2.      Ο λόγος που το Πρωτοδικείο πιθανά δεν ασχολήθηκε με την εν λόγω αναφορά είναι ότι γι αυτή έχει επιληφθεί  ο κατά τον Νόμο αρμόδιος  Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
3.      Σήμερα στις 12:30 μμ ο κ. Δημήτριος Μ. Κανακάκης κατέθεσε μετά από «κλήση για ανάκριση» με Α.Π. 322α/14 κατά του Ιωάννη Ντόντη.

Προφανώς ο ανώνυμος συντάκτης δεν μπορεί να κατανοήσει απλά κείμενα γιατί με το από 4 Μαΐου 2014 Δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε στα περισσότερα ΜΜΕ της περιοχής μας,  ο κ. Δημήτρης Κανακάκης γνωστοποιεί ότι «θεώρησε υποχρέωσή του ως πολίτης αλλά και ως υποψήφιος Δήμαρχος να προβεί σε αναφορά προς τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Ιωαννίνων.»

Έχει γίνει μόνο Αναφορά και όχι ένσταση (…προς το παρόν.) η οποία έχει πάρει το δρόμο της «Τακτικής Ανάκρισης».
Οπότε ότι αναφέρει το εν λόγω blog είναι ανακριβές και αποσκοπεί στην παραπλάνηση των  ψηφοφόρων.
Με την από 8.5.2014 Ανακοίνωσή μας με θέμα την απόσυρση της υποψηφιότητάς μας, «αφήνουμε το πεδίο ελεύθερο στους δύο μονομάχους του κατεστημένου, τους θιασώτες της ΕΟΖ, των Μνημονίων και του Καλλικράτη, να λύσουν τις διαφορές τους και οι πολίτες ας κρίνουν κατά συνείδηση.»
Όσο για το ασυμβίβαστο του Γιάννη Ντόντη, ή όποιες άλλες σύνοδες παραβατικές πράξεις, γι αυτό θα αποφασίσουν τα αρμόδια δικαστήρια.
Όποιος σέβεται τους νόμους τους τηρεί, για δε την ερμηνεία τους αρμόδιοι είναι οι δικαστές.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της Κίνησης Πολιτών Πωγωνίου «Αλληλεγγύη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου