Translate-Μετάφραση

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ του δημάρχου



 Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ του δημάρχου



 Μετά από τριετή δημιουργικό λήθαργο και απόλυτη απραξία, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του προσεχούς Μαΐου, ο Κ. Καψάλης  ξεκίνησε  κούρσα διαφημιστικών παραστάσεων που σκοπό έχουν να υποστηρίξουν την επανεκλογή του.  
 Με αφορμή διάφορες εκδηλώσεις που θα όφειλαν να αποτελούν τη βάση της ενημέρωσης των πολιτών προσπαθεί να τους δημιουργήσει ένα ψευδές αίσθημα «ανάπτυξης».

 Έτσι λοιπόν διοργανώνει στον Παρακάλαμο  Συνέδριο με Θέμα: «Τα Λιμναία οικοσυστήματα της Ηπείρου» όπου ενώ δηλώνει ότι είναι ανοιχτό στο «ευρύ κοινό», όπως  μας αποκαλεί τους πολίτες του Δήμου Πωγωνίου, το δημοσιεύει 48 ώρες πριν την έναρξη του και μόνο στο διαδίκτυο. Πουθενά μια τοιχοκολλημένη αφίσα ή έστω ένα φωτοτυπημένο προσκλητήριο για πληροφόρηση. Το εν λόγω συνέδριο αφορά τη δράση  «LAROUTE» του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Ιταλία 2007 - 2013» και η προβολή του επιβάλλεται και χρηματοδοτείται.


 Προφανώς ο Κ. Καψάλης  δεν επιθυμεί επισκέπτες που θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση και αρκείται μόνο στον «θόρυβο»  που προκαλεί μια τέτοια εκδήλωση.


 Την ίδια τακτική ακολουθεί και την επομένη ημέρα στο ΧΙΛΤΟΝ της Αθήνας όπου ο ίδιος, κάποιοι αντιδήμαρχοι και παρατρεχάμενοί του θα παρουσιάσουν διάφορα  θέματα σχετικά με προβλήματα που αφορούν το Πωγώνι τα οποία θα όφειλαν να έχουν επιλύσει ή έστω να τα έχουν δρομολογήσει προς επίλυση στα τρία χρόνια της θητείας τους. Στο πέρας της εκδήλωσης που τελεί υπό την αιγίδα της «Ομοσπονδίας Πωγωνησίων‎» θα εκδοθεί ψήφισμα σχετικά με την ασφάλεια των παραμεθορίων περιοχών.


 Μετά την τριετή ύπνωση επήλθε η αφύπνιση που οδηγεί σε ξέφρενη κούρσα νέων υποσχέσεων.  

 Λόγια και μόνο λόγια με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση μια ακόμη θητείας στο Δήμο που αυτή τη φορά προβλέπεται από το νόμο  πενταετούς διάρκειας. Προσοχή λοιπόν γιατί δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια και δικαιολογίες για ένα Πωγώνι που θα έχει μετατραπεί ολοσχερώς σε έρημη χώρα.

 

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΩΓΩΝΙΟΥ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"

 
http://kinisipolitonpogoniou.blogspot.gr/2013/12/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου